Puchong

URGENT SALE!

ACCESS:

Lokasinya ikut jln 'cruser run' melalui jalan tar tepi Masjid Pulau Meranti ke tanah pertanian tersebut sekitar 5 minit. Mesti melalui kawasan terbuka tanah merah, jumpa satu kolam seperti gambar ke-2, tanah dimaksudkan terletak di sebelah kanan jln 'cruser run' selepas kolam tersebut. Access terdekat ikut jalan lama Pulau Meranti ke Cyberjaya, H/way MEX, LDP dan H/way eLITE.

Rezab Melayu dengan pajakan 99 tahun. Sangat sesuai untuk buat dusun juga boleh ditukar syarat ke lot perumahan. Geran satu nama. Tanah pertanian di Mukim Dengkil, Sepang dgn keluasan 1 ekar. Geran tanah tidak disertakan di sini dan hanya akan ditunjukkan kepada pembeli semasa lawatan ke tapak.

Keadaan tanah berbentuk petak segi empat tepat di tepi jalan 'cruser run' dan selari dengan jalanraya, agak rata dengan aras jalan dan sgt sesuai utk buat rumah kampung. Sebahagian besar tanah telah ditanam pokok pisang, ubi dan sayur-sayuran.

Terdapat byk kemudahan berhampiran spt Sek Men & Sek Agama di sekitar Kg Pulau Meranti, Bukit Puchong, Amanputra, Cyberjaya seperti Masjid, Surau, Taman Perumahan, Taman Permainan, kedai2 runcit, kedai makan dan jalan keluar masuk ke perumahan Bukit Puchong, Cyberjaya, Putrajaya, KLIA, Bangi dan Kajang.

Anggaran masa perjalanan:

15 mins to Putrajaya, Cyberjaya.
30 mins to Bandar Baru Salak Tinggi.
30 mins to Bangi, Kajang, Serdang, Cheras, Seri Kembangan.
35 mins to KLIA, LCCT.
45 mins to Shah Alam.
45 mins to Kuala Lumpur.

ASKING PRICE 320K NEGO.

3% booking & 7% upon sign SPA.

Pls Call / SmS utk temujanji.

En Wan 012-918 5187.
Eksklusif Ejen.

Nak jual tanah/rumah?
Hubungi saya utk nasihat jual/beli PERCUMA.

Cari Tanah?


OTHER INFORMATION


OVERVIEW

AGENT INFO

  • Name Wan Muhamad Zamri wan
  • Phone 012-9185187
  • Info Senior Property Negotiator. Cover area Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan & surrounding areas. Potential Buyer & Owner most welcome to list!!!

RECENT POSTS

Puchong Kg Pulau Meranti Other One

Ejen Hartanah di Puchong
Ejen Hartanah di Selangor
leader


Ejen Terbaik Bulan December

14 Tahun Rescom Realty. Terima Kasih kerana mempercayai kami.

Kami memahami bahawa menjual dan membeli hartanah adalah satu keputusan penting buat anda. Hubungi kami hari iniEjen Hartanah | Wilayaharta | Hartanah Bangi | Cili Property | Ejen Hartanah Bangi | Rescom Digital

listingview
newren

Design by Rescom Digital 2020. All Right Reserved. Kota Raya Ejen Hartanah Berdaftar