Dengkil

Perrrgghhh!! Murah Giler Tanah Tepi Hway Plus sebelah Exit Tol Putra Mahkota ni..Biasa org jual 1 ekar at least 600k. Sekarang owner nak Let Go Harga Nak Tau Berapa 499K Nego beb utk 1.7 Ekar..Tunggu jap kita revive sikit lagi harga 460K Nego amacam..ada berani offer?
.
.
.
.
Freehold Malay Reserve.
Kategori Pengguna Tanah - Tiada.
Sekatan Kepentingan Tanah - Tiada.
That mean tanah ni boleh buat apa sahaja aktiviti pembangunan spt perumahan, pertanian, penternakan etc. tak terikat pada satu2 kategori penggunaan tanah shj.

Ada easy access direct ke tanah tapi kena pakai 4x4 lah, kalau pakai kereta tertinggal lantai kereta nanti kena sagat bonggol huhu..Jgn buat giler..haha..

Tanah lapis ke 2 sahaja dari Hway Plus KL-Seremban betul2 facing Putra Satu, Bandar Seri Putra..buatnya tiba2 UM Land pegi beli tanah seberang Hway Plus tu mau pemilik boleh letak harga at least 1 JUTA Seekar beb. Kalau tanah 1.7 ekar senang2 boleh jual busuk2 pun 1.7 JUTA, saya ulangi 1.7 JUTA, JUTA, bukan Ratus Ribu lagi beb..tak pasal2 jadi "Jutawan Alaf Baru"..

Jadi kepada peminat Tanah Tegar yg nak beli simpan buat aset @ pesara yg minat nak berkebun spt buat dusun durian musang king, ternakan ikan, lembu @ kerbau memang sesuai sgt tanah ni coz tanah agak landai dengan sedikit berbukit tapi ada alur air kecil utk sumber air di tengah2 tanah.

Peerrrrgghhh...jangan buang masa. Kasi call, sms,wasap 1x kita buat appointment pegi view tanah n offer je berapa harga beli jangan takut selebihnya biar En Wang gosok Tuan Tanah kasi jual cepat2..

Nah apa lagi..No hphone kat bawah..

En Wang 012-9185187.
PEA 1073.
www.zamri.rescom.my


OTHER INFORMATION


OVERVIEW

  • Property Type Agricultural Land
  • Tenure Freehold Malay Reserve
  • Location Sg Buah
  • Size 1.7 Ekar
  • Layout
  • Date Add 14/11/2017

Dengkil, Sepang > Sg Buah, Jenderam
Agricultural Land | 20/10/2018

RM460,000

Tanah Pertanian 1.7 Ekar Zon Kediaman, Sg Buah, Jenderam, Dengkil, Sepang, Selangor |
1.7 ekar |

Dengkil > SUNGAI BUAH
Agricultural Land | 02/10/2018

RM21

TANAH UNTUK DIJUAL |
4.7 ekar |

Dengkil > Sg Buah
Agricultural Land | 14/11/2017

RM460,000

Tanah 1.7 Ekar Bersebelahan Exit Tol Putra Mahkota, Bandar Seri Putra, Bangi, Selangor |
1.7 Ekar |

Sepang > Sg Buah, Mukim Dengkil
Agricultural Land | 17/04/2017

RM740,520

Tanah 1.7 ekar Sg Buah, Mukim Dengkil, Sepang, Selangor. |
1.7 ekar |

Sepang Dengkil > Sungai Buah
Agricultural Land | 15/10/2012

RM15

Tanah Untuk Di Jual Sungai Buah Sepang Dengkil |
4.713 ekar |

Sold: Bangi > Sg Buah
Agricultural Land | 22/03/2010

RM160,000

2 acre land can see from PLUS hiway Bukit Mahkota |
2 acre |

6 Property Agent Kampung Sungai Buah - Rumah Untuk Dijual Kampung Sungai Buah - House For Sale at Kampung Sungai Buah 1887 Agricultural Land 1887


12 Tahun Rescom Realty. Terima Kasih kerana mempercayai kami.

Kami memahami bahawa menjual dan membeli hartanah adalah satu keputusan penting buat anda. Hubungi kami hari ini

Taman Warisan Putra | Taman Desa Mas | Semi-D Taman Desa Kayangan, Dengkil | Tingkat 1 - Prima Apartment | Rumah Teres 2 Tingkat Renovated di Bangi Avenue | Putra Intan Condominium | Sg Buah, Mukim Dengkil | 6 ekar Sg. Merab, Putrajaya | CBD PERDANA 1 | Putra Intan Condominium | APARTMENT SUBANG SURIA SEKSYEN U5 | semid desa kayangan (near putrajaya) | SRI RIA APARTMENT, TAMAN SEPAKAT INDAH 1 | Mukim Batu Rakit | TAMAN DESA KUNDANG | 2-sty, Corner Unit, Puncak Tamu, Sek 4, Bandar Utama, Batang Kali | 2sty TTDI Grove | Bukit Damar | Taman Ambar, Dengkil | TANAH 5.644 EKAR, Puncak Pinggiran Putra,Mukim Dengkil |

Wilayaharta | Hartanah Bangi | Cili Property | Property Rescom

Ejen Hartanah Shah Alam - Ejen Hartanah Bangi - Ejen Hartanah Ukay Perdana - Ejen Hartanah Ampang - Agen Hartanah Alam Damai - Ejen Hartanah Setia Alam - Ejen Hartanah Bukit Antarabangsa - Ejen Hartanah Cheras Perdana - Agen Hartanah Cyberjaya - Ejen Hartanah Rawang - Ejen Hartanah Puchong - Ejen Hartanah Putrajaya - Ejen Hartanah Kajang - Ejen Hartanah Seri Kembangan - Ejen Hartanah Semenyih - Ejen Hartanah Petaling Jaya - Ejen Hartanah Nilai - Ejen Hartanah Ampang - Ejen Hartanah Cheras - Ejen Hartanah Sepang 4

Design by Rescom Digital 2020. All Right Reserved. Kota Raya Ejen Hartanah Berdaftar