Rawang

*Open COA Agent*
URGENT HOUSE FOR SALE!

Gambar Terkini sedang repair!

*Get Photos at TG link below* 👇
https://t.me/NiagaHartanah/1600

Refurbish 1sty Teres Intermediate, Jalan Kasturi, Bukit Beruntung Rawang, Selangor near Bukit Sentosa, Serendah, Batang Kali, Rasa, Selayang, Gombak & KL.

Medium Kos Tiada Sekatan.
Freehold Complete Individual Title.
Area: 1080sf (18x60).
Built up: 720sf.
3R2B.

Kos Reno 25k - Cat baru dalam & luar rmh, piping & wiring baru satu rmh, lampu, kipas & DB baru, table top dapur, rmh keseluruhan siap tiling, simen render konkrit full porch muat 2 kereta masuk lurus, pintu pagar besi boleh lipat 4 daun, tembok batu pagar depan rumah sedia ada, full pasang atap asbestos tutup ruang kosong luar tepi dapur utk ampaian & pintu pagar besi baru blkg rmh.

Status Renovation:
Rumah sedang dlm proses renovation & akan disiapkan dlm kondisi 'Move in Condition' dijangka siap hujung Januari 2022.

Selling Point:
Parking muat 2 kereta masuk lurus. Siap pasang pintu pagar lipat 4 daun. +-500m ke Sek Jenis Kebangsaan Cina Bukit Beruntung, 1km kawasan komersil, 1km Masjid Bukit Beruntung 1km SRK & SMK Bukit Beruntung, 2km Tesco,5km ke Exit Tol Bukit Beruntung Plus Highway, 15km Perodua, 15km Sg Buaya, 15km Sg Choh, 20km Rawang, 20km Rawang By Pass, 30km Selayang, 30-40km Gombak & KL sekitar.

=======================
BEST Price: RM 270,000 Nett
=======================
*Bank Value Terpilih 270k*
***Boleh mark up loan 90% plus extra 5% (Total 95% Loan) to absorb all legal fee Agreement Loan, Valuation & Takaful bg Pembeli Rumah Pertama shj.

3.18% Booking & 6.82% Signing SPA (Saving or EPF).

Call / Whatsapp / Telegram @ tekan link wasap bawah:

Wasap.my/60129185187/Kasturi

012-918 5187 Wan [PEA 1073]
Niagahartanah.com
Rescom Realty VE(3)0244


OTHER INFORMATION

2 car parks Below market price
Covered car park Food location
Good view High floor
Kitchen cabinet Large build-up
Long drive way Move in condition
Near Amenities Near market
Near school Near shop
Near shopping mall Newly repaint
Nice renovation Partly furnished
Quiet location Urgent sales
Playground/Park Public Transportation

OVERVIEW

AGENT INFO

  • Name Wan Muhamad Zamri wan
  • Phone 012-9185187
  • Info Senior Property Negotiator. Cover area Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan & surrounding areas. Potential Buyer & Owner most welcome to list!!!

RECENT POSTS

Rawang Kasturi Bukit Beruntung Other One

Ejen Hartanah di Rawang
Ejen Hartanah di Selangor
leader


Ejen Terbaik Bulan January

14 Tahun Rescom Realty. Terima Kasih kerana mempercayai kami.

Kami memahami bahawa menjual dan membeli hartanah adalah satu keputusan penting buat anda. Hubungi kami hari ini



Ejen Hartanah | Wilayaharta | Hartanah Bangi | Cili Property | Ejen Hartanah Bangi | Rescom Digital

listingview
newren

Design by Rescom Digital 2020. All Right Reserved. Kota Raya Ejen Hartanah Berdaftar