Rescom Realty

Taman Universiti 2

ADVERTISER INFO


Listed by: Wan Muhamad Zamri wan
Mobile: 012-9185187
Fax: 03-89261497
Homepagewww.zamri.rescom.my

Info: Senior Property Negotiator. Cover area Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan & surrounding areas. Potential Buyer & Owner most welcome to list!!!





Contact Agent
All listings from this agent

Tools

Mortgage Calculator
Printer Friendly Version of This Page
Email This Listing to a Friend

  • Total Purchase Price (RM) :
  • Preferred MOF (%) :
  • Total Loan Amount (RM) :
  • Interest Rate (%) :
  • Loan Tenure (years) :
  • Monthly Repayment (RM) :

Dengkil

Sg Buah, Selangor


RM499,000 ( Negotiable)

thumb_17844_1.jpg
thumb_17844_1.jpg
thumb_17844_2.jpg
thumb_17844_2.jpg
thumb_17844_3.jpg
thumb_17844_3.jpg


Status: Active
Listing ID: 17844
Property Class: Land For Sale
Type: Agricultural Land
Occupancy: Vacant
Title Type: Individual
Land Area: 1.7 Ekar
Tenure: Freehold Malay Reserve






Perrrgghhh!! Murah Giler Tanah Tepi Hway Plus sebelah Exit Tol Putra Mahkota ni..Biasa org jual 1 ekar at least 600k. Sekarang owner nak Let Go Harga Nak Tau Berapa 499K Nego beb utk 1.7 Ekar..Giler Memang Giler Saper Tak Beli!
.
.
.
.
Freehold Malay Reserve.
Kategori Pengguna Tanah - Tiada.
Sekatan Kepentingan Tanah - Tiada.
That mean tanah ni boleh buat apa sahaja aktiviti pembangunan spt perumahan, pertanian, penternakan etc. tak terikat pada satu2 kategori penggunaan tanah shj.

Ada easy access direct ke tanah tapi kena pakai 4x4 lah, kalau pakai kereta tertinggal lantai kereta nanti kena sagat bonggol huhu..Jgn buat giler..haha..

Tanah lapis ke 2 sahaja dari Hway Plus KL-Seremban betul2 facing Putra Satu, Bandar Seri Putra..buatnya tiba2 UM Land pegi beli tanah seberang Hway Plus tu mau pemilik boleh letak harga at least 1 JUTA Seekar beb. Kalau tanah 1.7 ekar senang2 boleh jual busuk2 pun 1.7 JUTA, saya ulangi 1.7 JUTA, JUTA, bukan Ratus Ribu lagi beb..tak pasal2 jadi "Jutawan Alaf Baru"..

Jadi kepada peminat Tanah Tegar yg nak beli simpan buat aset @ pesara yg minat nak berkebun spt buat dusun durian musang king, ternakan ikan, lembu @ kerbau memang sesuai sgt tanah ni coz tanah agak landai dengan sedikit berbukit tapi ada alur air kecil utk sumber air di tengah2 tanah.

Peerrrrgghhh...jangan buang masa. Kasi call, sms,wasap 1x kita buat appointment pegi view tanah n offer je berapa harga beli jangan takut selebihnya biar En Wang gosok Tuan Tanah kasi jual cepat2..

Nah apa lagi..No hphone kat bawah..

En Wang 012-9185187.
PEA 1073.
www.zamri.rescom.my


View other Agricultural Land in Dengkil Sg Buah Other One
View All Property in Dengkil
Dengkil
This listing has been viewed 69 times.
Posted On : 14/11/2017.
Disclaimer: Information Herein Believed to be Accurate but not Warranted.